Beba Beach Bar smješten je na Mekoj drazi, na obali Novigradskog mora, s očaravajućim pogledom na ušće rijeke Zrmanje. Ovaj idilični kutak predstavlja savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama koje okružuju bar.
More je kristalno čisto, pružajući idealne uvjete za kupanje i rekreaciju, dok blagi povjetarac stalno struji, osvježavajući čak i tokom najtoplijih dana.
Beba beach bar nudi bogatu  ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, a preporučujemo da isprobate jedan od posebnih koktela “xxxx”, s pažljivo odabranim sastojcima koji će vas osvježiti i savršeno dočarati atmosferu ovog prekrasnog mjesta. U stalnoj ponudi bara su   i plate s domaćim pršutom i sirom, te slanim inćunima.
Beba Beach Bar je idealno mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa, bilo da dolazite sami, s prijateljima ili obitelji. Dođite i doživite čaroliju prirode, čistog mora i ugodnog povjetarca na obali Novigradskog mora, a dok se sunce polako spušta prema horizontu, njegove posljednje zrake stvaraju magičnu atmosferu i zalaske koje nećete zaboraviti.