Poštovani,

projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod brand imenom „WELCOME“ je projekt koji od 2015.g. provodi sustav turističkih zajednica Zadarske županije. Riječ je o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije kojim želimo unaprijediti promidžbu obiteljskog smještaja naše županije i pomoći Vam u povećanju kvalitete usluge i konkurentnosti.

Konkretna prednost ulaska u klub za iznajmljivača jest promidžba smještajnih kapaciteta s oznakom kvalitete “WELCOME” u okviru aktivnosti lokalne turističke zajednice i Turističke zajednice Zadarske županije i to putem:

* službenih internetskih stranica,

* tiskanih materijala koji će se distribuirati putem turističkih sajmova ili prezentacija.

Prijava za članstvo u “Welcome”:

  • Ispunite prijavni list i dostavite ga u ured Vaše TZ najkasnije do 03. lipnja 2021. godine;
  • Priložite fotokopiju rješenja – dozvole za pružanje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu;
  • Priložite minimalno 5 profesionalnih fotografija objekta u digitalnom formatu*.

* Iste će se koristiti za promidžbu Vašeg objekta – široke minimalno 1900 piksela i snimljene u *.jpg formatu. Fotografije nazvati na sljedeći način: “ime odredišta ime subjekta smještajni kapacitet 00x.jpg”, npr. Zadar / Apartmani Magnolija A5.jpg (molimo ne koristiti velika tiskana slova!).

Nakon što se utvrdi da objekt odgovara zadanim kriterijima, moći ćete istaknuti oznaku kvalitete na predmetnom objektu, te ostvariti prednost od ponuđene promidžbe.

Sve detalje i informacije možete dobiti u uredu Vaše lokalne turističke zajednice!

DOKUMENTI:

Poziv i prijava

Pravilnik

WELCOME- izjava o podmirenim dugovanjima

Podbrandovi – WELCOME