-941Days -17Hours -39Minutes -15Seconds

 

DRAGI PRIJATELJI, ZAINTERESIRANI SUDIONICI, LJUBITELJI TRAIL UTRKA KAO I CIJELA TURISTIČKA I SPORTSKA JAVNOST, OBAVJEŠTAVAMO VAS DA ĆE 24.04.2021. GODINE BITI ODRŽAN ČETVRTI PO REDU TRAIL TRI RIJEKE KOJI SE INAČE ODRŽAVA U SASTAVU ZRMANJA ADVENTURES FESTIVALA.

ZBOG NIZA TEŠKIH OKOLNOSTI KOJE SU ZADESILE HRVATSKU 2020. / 2021. GODINE, KAKO PANDEMIJE COVID-A 19 TAKO I VELIKIH POTRESA U GRADU ZAGREBU, ZAGREBAČKOJ I SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI NAŠA ZEMLJA NIJE PRETRPJELA SAMO TEŠKE MATERIJALNE ŠTETE VEĆ SE NAŠLA PRED VELIKIM ISPITOM ČOVJEČNOSTI , HUMANOSTI I SOLIDARNOSTI KOJI SU U OVOM TRENUTKU NUŽNI I NEOPHODNI DA BISMO MOGLI KRENUTI DALJE . U DUHU SPOMENUTOG OVOGODIŠNJI TRAIL TRI RIJEKE BIT ĆE HUMANITARNI TRAIL POD NAZIVOM „TRI RIJEKE ZA BANOVINU „ ŠTO ZNAČI DA ĆE PRIKUPLJENA SREDSTVA OD KOTIZACIJA UČESNIKA U STOPOSTOTNOM IZNOSU BITI DONIRANA ZA POMOĆ POTRESOM POGOĐENOG PODRUČJA.

ZATO DRAGI PRIJATELJI DOĐITE 24.04.2021.GODINE I KROZ PREKRASNE PREDJELE BAJKOVITE BUKOVICE TRČITE ZA BANOVINU.

ZBOG VRLO SPECIFIČNIH SIGURNOSNIH OKOLNOSTI PROUZROKOVANIH PANDEMIJOM COVID-A 19 , A KOJI ĆE ZNAČAJNO OBLIKOVATI REALIZACIJU UTRKE PRAVOVREMENO ĆEMO VAS INFORMIRATI NA STRANICI HTTPS://ZRMANJAOUTDOORADVENTURES.COM/ .